lördag 29 januari 2011

Skellefteå!

Är på förlossningen i skeå med värkar å det har hänt lite i dom undre regionerna så mest troligt kommer Grodan inom nån dag iaf :-) ligger å vilar nu så vi får väl se om vi blir kvar men det verkar då så :-)

Återkommer senare! :-)

8 kommentarer:

  1. Å vad spännande. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Lycka till, hoppas allt går bra//Mona B

    SvaraRadera
  3. Hej Sara, mysigt att du tittat in hos oss. Hur mår du, jobbigt med värkar? Inte så långt kvar för din del, lyckos dig <3 Kommer följa din blogg och läsa tillbaka i don blogg om det är ok :D Kramis och fortsatt trevlig söndag.

    SvaraRadera
  4. Tack för lyckönskningarna Erika, Minna och Mona =) än har det inte hänt nåt men hur som helst inte så långt kvar =P

    SvaraRadera
  5. Thistakes: Ja, jag är en nyfiken typ och Kicki (i en annan del) hade ju länkat så så var jag ju tvungen å kika in hos er =) Jo det är lite jobbigt med värkar speciellt när dom inte riktigt gör vad dom ska =S men men man vet ju att ut kommer bäbisen så småningom =) Du är varmt välkommen =)

    kram kram

    SvaraRadera
  6. Ojoj vad spännande.. Är man ej inne på ett fast och då är. In på bb och grejer... Ett lycka till är det väll dags för då!!! :)

    SvaraRadera
  7. Tack fina du :) Är det inte lättare för dig att svara hos mig så jag inte missar dina fina svar :) Behövs inte om det är besvärligt. KRAM Fatima

    SvaraRadera