måndag 17 januari 2011

En fråga till er:

Varför har vissa av er ordverifiering på era bloggar när man ska kommentera?? Visst har väl ändå inte jag det! Säg till OMEDELBART i så fall för jag har ställt in så det INTE ska vara så!

6 kommentarer:

  1. Hej, o vad kul m kommentarer från någon ny. O grattis till liten i magen!:-) Jag har än så länge inte fått något mer "anfall" sen den där natten.. så har jag tur så var det bara något tillfälligt. Men tack för tipset, kan ändå vara klokt att köpa hem något så det finns.. för som du säger.. man vill ha något som lindrar NU!:-)

    SvaraRadera
  2. Du verkar inte ha ordverifiering.. iaf inte då jag kommenterat. Bara att min kommentar måste godkännas av dig innan den visas, men det visste du nog?;-)

    SvaraRadera
  3. Jenny: Hej jo det är kul med kommentarer från nya =) Min blogg har varit låst ganska länge men nu har jag öppnat den =) Hoppas du slipper få fler anfall för det är inte kul alls =S

    Va bra att det inte är nån ordverifiering men resten ska vara kvar =)

    SvaraRadera
  4. Hej och tack för din kommentar hos mig :) väntan på Liten var värre förra veckan än nu, har hamnat i något accepterande vacuum känns det som.

    Inte så långt kvar för dig heller nu :) underbart, var rädd om dig!

    Kram
    //Anna

    SvaraRadera
  5. Anna: Ingen orsak och tack själv =) Låter bra att du inte gett upp hoppet =p kan ju ärligt säga att jag redan har börjat vänta så jag gissar att du väntat rätt länga också =)

    SvaraRadera
  6. Hej och tack för inlägget ang OnePiece :-) Jag lägger ut mer info om jag får någon.

    Ang verifiering så tror jag att många har det för att slippa SPAM och massmedelanden i form av reklam mm.. Jag tror inte att man på blogg.se kan välja bort det. då hade jag nog gjort det :-)

    Lycka till med bebben!

    SvaraRadera