torsdag 5 januari 2012

MVC 5

Det gick som vanligt bra hos barnmorskan och som vanligt glömde jag fråga henne om en "massa" saker som jag hade tänkte men jag kom ju i alla fall ihåg det viktigaste och det var ju att be om en läkartid, vilket jag fick! Magen har ju vuxit rätt mycket som ni kan se på siffrorna (dom inom parentes är föregående mätningar) så det är ju bra att jag har en tid för TUL inbokat! Mitt socker har den senaste tiden börjat bli lite högre dock fortfarande inom ramen för vad som är ok men jag kommer att vara tvungen att testa lite oftare och hålla tummarna för att det fortsätter hålla sig inom den ramen så jag slipper insulin! Det svåraste med hela diabetesgrejen är ju inte att hålla sig undan socker utan att äta på regelbundna tider men jag får helt enkelt göra mitt bästa! Det är tur jag har världens bästa sambo som handlar och har sig så det ska underlätta runt maten för mig! =)


Vikt: +5,1kg (totalt)
Hb: 117 (129)
Urin: ua
SF: 32 (26)
Hjärtljud: 148 (154)
Glukos: 4,4 (iu)
BT: 119/66 (116/71)
Ffd: Huvud ner, rörligt (iu)


Mer siffror:

Det är 76 dagar kvar om Pu föds på samma graviditetsdag som Malin!
Det är 51 dagar kvar om Pu föds på samma graviditetsdag som Noel!
 Det är 43 dagar kvar om Pu föds på samma graviditetsdag som Lo!
 
****************************************************
SNÄLLA HJÄLP; Fortsätt komma med namnförslag och ALLA förslag är välkomna!! =)

4 kommentarer:

  1. Skrattade gott åt att du inte gillade Li pga Pentryt. :-D Fina namn: Filippa (hade Levi hetat om han varit tjej), Olivia, Amelia, Signe, Isobel, Isabella... Det finns en på Elinas dagis som heter Onyxia om ni vill ha ett väldigt ovanligt namn. Och sen gillar jag ju Charlie till tjej. Vilka namn gillar du?

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Haha ja nä det går som inte å tänka på så mycket annat än han när man hör namnet Li =P Ja jag gillar ju ovanliga namn men inte så ovanliga att dom blir märkliga och där kommer nästa Onyxia in =P Sen vill jag inte ha namn som man VET blir ett smeknamn tex Isobel/Isabella, båda väldigt fina men mest troligt blir det ju nåt form av smeknamn!

    Jag gillar bla Nilva, Jessie, Hailey, Milou, Minou, Tess (Tessie)men nu är ju det svårta att komma överens med pappan =P han vill visst också ha nåt att säga till om! =P

    SvaraRadera
  3. Milou är ju en hund och papporna får man bearbeta. Hårt. :- D

    SvaraRadera
  4. Haha ja det är sant! :-) det är dock mitt favoritnamn just nu!! :-)) Tomas är ju sen väldigt ovanlig på många sätt så att bearbeta han är inte det lättaste men jag jobbar på det!! :-p

    SvaraRadera