tisdag 18 oktober 2011

Lilla Pus ultraljud

Ultraljudet gick alldeles utmärkt och Pu mår jättebra och är helt perfekt! Vi filmade delar av undersökningen men det är inget jag kommer att lägga ut utan vill man se får man komma på besök! Vill inte lägga ut filmen av hänsyn till dom som gjorde undersökningen då det är ljudupptagningen med!

Vi bytte tidigare vecka på måndagar men numer kommer vi att byta på torsdagar! Så igår gick jag in i vecka 19 men redan i övermorgon går jag in i vecka 20!! Jippi!!! Flyttad åt rätt håll och det kan tyckas löjligt men ack så viktigt med några stackars få dagar där på slutet, speciellt om det bli lika besvärligt som det var med Lo! Moderkakan ligger lite lågt så det kommer att kolla upp en gång till i v.32 gissningsvis i samband med TUL:et som ska göras i samma vecka! (minnesanteckning: Moderkakan ligger nere, bakåt till vänster)
 

1 kommentar:

  1. Men så spännande.. Väntar ni eller försökte ni se om det var en till pojke eller flicka? :) Vilket som underbart men bara av ren nyfikenhet :) Jamen tack, hon var en riktig modell. Kram :)

    SvaraRadera