lördag 30 juli 2011

Mat!!

Är det mån som kan säga mig hur man får en snart 6 månaders gammal bäbis att äta?!? Lo är i stort sett omöjlig att mata och det mesta man stoppar in åker ut i samma fart och jag har verkligen provat det mesta! Det som gör det hela lite svårt är ju att hon inte säger till nöt hon är hungrig vilket gör att man inte riktigt vet om hon vill ha mer eller om hon är nöjd med det hon eventuellt har fått i sig! Hon är liksom världens nöjdaste barn så det är svårt att veta när hon är hungrig! Här går vi efter klockan när hon ska äta! Vi ska på BVC på onsdag så vi får väl se om våra matförsök har lett till viktnedgång/uppgång eller ett stillestånd sen fråga lite om råd för hon kan ju inte vara unik! Vi har hållit på med smakisar i drygt en månad men jag tycker ju inte det går framåt å inte heller att hon äter mer utan det är ett par skedar!




Tugga på torktrasan gillar Jon dock skarpt! :-)


- Lillastrumpen

2 kommentarer:

  1. Jag tror att man får truga och vänta tills de själva är mogna att gilla mat. Levi var inte alls intresserad först, men nu äter han som en häst!

    Grattis till 4:an! Läskigt eller roligt?

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Jo det är bara fortsätta! Tror ju knappast hon öär ära bara välling/ersättning när hon börjat skolan!! :-p

    Tack! Jo det är både jättespännade, roligt, läskigt och allt på samma gång men just nu går det mest åt att tänka på att inte kräkas!! :-p urk!!

    SvaraRadera