måndag 4 juli 2011

5 månader!

Ja, precis som rubriken lyder så har Lo hunnit bli 5 månader och tider flyger fortfarande förbi så fort att man inte hinner med! Samtidigt som man längtar efter alla stadier i hennes utveckling så känns det som om man har mer ro att vänta in dom än man hade med Malin och Noel! 
Mycket har hänt sen sist jag skrev och bland annat så har Lo varit på sin första semester och den bär av till Lycksele! Bilder kommer i slutet av inlägget! Dock bäst att fortsätta skriva när viljan finns =) Vi har hunnit med examen för de stora barnen och även hunnit med årets upplaga av Summer Games! =) Noels rum har blivit färdigställt bortsett några krokar och tavlor som ska få komma upp en regnig dag under Tomas semester! Resten av övervåningen ska få vänta till hösten! 
Nu har arbetet förflyttat sig ut på gården och det innebär att 3 pilbuskar och en JÄTTEstor gran har gått en hård död tillmötes och nu är det istället nya bäralpar (3 st) planterade och grävning pågår där granen varit för där blir det lite fix under kommande veckor! Bilder på det kommer när det är inlagt på datorn =P Är man för nyfiken och inte vill vänta är man välkommen förbi, ni hittar mig troligtvis i en solstol ute på gården en solig dag eller inne vid scrapbordet en regnig dag =)
Lo har fått träffa sin kille Levi igen och lika kär är hon fortfarande =) Tur är ju det för go´och söt som socker är han!
Vi har idag hunnit vara på BVC för att ta sprutor och det är ju lika otrevligt i vanlig ordning men vikt och längd går uppåt som det ska! Lo har planat lite på vikten som tyder på att hon börjar vilja ha mer mat men har nog lagt mycket till att växa på längden eftersom hon hade vuxit hela 4 cm på en månad!
Lo är numer 66 cm lång och väger 7160 gram! =)

På minisemester i lycksele:





Nu blir det inte mer för idag mer kommer en annan dag helt enkelt!

bye bye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar