onsdag 30 maj 2012

Tredje ut; UNDERBARA Lo

En av familjens minstingar som föddes för snart 16 månader sedan! Lilla Lo Viktoria som även hon fått sitt namn av sin gudmor Anna Viktoria! Ett sällan skådat så vackert barn föddes en eftermiddag på skellefteå lasarett den 3 februari 2011! Vi väntade med spänning för att se om hon skulle komma i februari eller i mars där hon var beräknad och om hon skulle få en "egen" födelsedag! Familjen har många vänner och bekanta som är födda i februari månad, VÄLDIGT många! Det är nog kanske 7-8 dagar som inte är uppfyllda fram tills nu! Lo föddes som sagt den 3 februari och det är ingen vi känner som fyller år då, vad vi då vet just nu, men däremot är det min farfars födelsedag men han dog ju för många, många år sedan! 
Lo hade bråttom ut och kom ca 4 veckor för tidigt och hade ett hår som få barn har när dom föds! Hon är så snäll och go men börjar verkligen visa prov på en väldigt bestämd vilja! Mamman och pappan kommer inte att få det så lätt!
Lo var som bäbis VÄLDIGT lugn och gjorde i stort sett aldrig något väsen av sig så nu när hon blivit lite mer viljestark är vi lite ovana men vi lär oss fort!
Så länge man underhåller henne och hon har något att göra är hon snäll som ett litet lamm!
Lo blev storasyster fort och är mycket förtjust i sin lillasyster! Hon är snäll och go med henne på ett sätt som passar en 1-åring! =)
Hon ser VÄLDIGT mycket upp till sina storasyskon och blir otroligt ledsen när dom går till skolan på morgonen speciellt om dom lekt med henne precis innan och blir VÄLDIGT glad när dom kommer hem från skolan! =)
Hon är nästan alltid glad och har nära till skratt! Hon är blyg mot främmande och är ganska svårflörtad men ger man bara henne tid så får man ALLTID ett leende från henne och tro mig det är värt att vänta på!
Lo älskar att vara ute och det är även temat vi hoppas hon får fortsätta med till hösten då hon mest troligt får börja på dagis! =)
Hon är nog pappas flicka och kommer så småningom att följa honom vart han än går! Än så länge är det lite svårt att ha henne med överallt då hon är lite för liten men hon följer honom på väldigt mycket!
Lo är en ung dam som jag tror kommer utveckla en VÄLDIGT bestämd vilja och med allra största sannolikhet kommer hon att få som hon vill! Bara blinka med dom två blå! =)

Lo 1 år

Älskade UNDERBARA Lo!!

6 kommentarer:

  1. Så kul att läsa om de alla tre.. För den fjärde har ej hunnit upp än ;) Jaa, inte för att vara sån, men finns väll bättre kameror nu än då första och andra kom :) Fullt förståeligt! Men alltså, har ju frågat nån om jag hade det men den trodde ej det. Ska ta bort den då jag är vid datorn! :) kram hej..

    SvaraRadera
  2. Det låter som att du också gillar dina barn. ;-) Fina beskrivningar av alla!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. <3 älskade skitunge!

    SvaraRadera
  4. Tack! Alltid kul med lite förändring, fast det inte blir så jätte stor skillnad kanske ;)

    SvaraRadera
  5. Den är faktistk köpt på IKEA! =)
    Från serien "Bestå" (tror jag) där du kan bygga ihop den hur du vill. I love it!!

    SvaraRadera