tisdag 29 maj 2012

Andra ut; UNDERBARA Noel

Nu tänkte jag berätta lite mer om nummer två i syskonskaran som inte heller han får ta så stor plats i bloggen! Noel som föddes en onsdag för ungefär 10½ år sedan är familjens enda pojke och bildar tillsammans med pappa Tomas ett radarpar utan dess like!
Noel har, enligt mormodern, ärvt det mesta av sina egenheter av sin morbror och det är även honom som Noel är väldigt lik till utseendet!
Noel är en snäll, hjälpsam och försiktig liten (eller ganska stor egentligen) herre som verkligen är stormförtjust i sina systrar, även den äldsta något nog motvilligt skulle erkänna men så är det!
Han är familjens "vallhund" som gärna vill ha koll på vart alla är och kan INTE gå och lägga sig på kvällen utan att ha alla inräknade! =)
Han är väldigt hjälpsam och myser gärna med småsyskonen på morgonen! Noel är så snäll och omtänksam och vill verkligen inte säga ett ont ord om andra! Han är ungen som kan konsten att skruva på sig när det kommer till att säga obehagliga saker om andra. Om han vet att nån annan kommer att få skäll för något han berättar kan det vara svårt att få det ur honom!! =P Detta gäller dock inte hans storasyster som han älskar att retas med men hon är även någon som har ser upp till väldigt mycket!
Han är så lik Tomas på ett märkligt men urgulligt sätt att det är svårt att beskriva men ni som känner han förstår vad jag menar! =) 
Hans bästa egenskap tycker nog jag är att han är så himla go och omtänksam! Han har blivit så otroligt duktig på att fråga om man vill ha hjälp och är så mån om sina systrar och det är kul att se!
Hans sämre egenskaper är nog detsamma so för hans syster Malin; att han är så enormt slarvig men även med honom är det väl hoppet det sista som överger mamman!! =P
Våran underbara Noel är envis, snäll, omtänksam, tjurig, mysig, rolig, slarvig och duktig, allt på en och samma gång!
Han är så oändligt älskad vår grabb!

Noel 10 år

Älskade UNDERBERAR Noel!! =)

1 kommentar: